SpronQ

home
the way we work
about
portfolio
blog
careers
contact
LET’S BE REBELS WITH A CAUSE!
Full-service innovatiestudio
Wij zijn de full-service innovatiestudio voor organisaties die positieve impact willen hebben op hun omgeving. Met dat doel voor ogen exploreren, ontdekken en ontwerpen we samen producten die een positieve impact hebben op het milieu, sociale cohesie en economisch welzijn. Die producten leveren we met ondersteuning van topklasse technologie.
Samen op een tandem
+U als klant, zit voorop en wij zitten achter u op de tandem en leveren de stuwkracht, inspiratie en expertise;
+Wij zijn voortdurend bezig met het omzetten van productideeën in ondersteuning met technologie, met behulp van software, apps, hardware, firmware en netwerktechnologieën;
+Dit doen wij met behulp van onze unieke werkwijze, scalable delivery pipelines en cloud infrastructuur;
+Als een high-performance team, gebaseerd op vertrouwen, heldere communicatie en een gezonde team dynamiek, halen we samen onze doelen.
New Motion
Smart charging solutions
New Motion
De missie van NewMotion (Shell Group) is om iedereen in staat stellen om zo veel mogelijk op schone energie te rijden. Het bedrijf is in 2009 opgericht en heeft in 2017 haar krachten gebundeld met Shell. Momenteel heeft NewMotion 125.000 oplaadpunten in meer dan 35 landen, waarmee ze een van de grootste oplaadnetwerken van Europa is.
Stop ecocide
Stop ecocide case study
Stop ecocide
Stop Ecocide International heeft nu een snelgroeiend internationaal campagnenetwerk, met teams in veel landen over de hele wereld en websites in meerdere talen.
Onze Werkwijze
Door onze Tandem-Samenwerking in combinatie met onze unieke werkwijze, gebaseerd op Enterprise Design, kunnen we samen met u nieuwe producten exploreren, ontdekken en ontwerpen. Zo kunnen we samen een positieve impact leveren.
Are you ready to make a positive contribution to our world?
info@spronq.com
  home
  the way we work
  about
  portfolio
  blog
  careers
  contact

© SpronQ 2022