Technology
connects

Technologie verbindt

Technologie verbindt

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. IT brengt alles en iedereen in onze samenleving steeds meer met elkaar in contact. Kijk naar de impact van smartphones en social media. Dit beïnvloedt onze behoeften en ons gedrag.

Vaak ervaren we die invloed als prettig. Op elk gewenst moment contact, gemak, informatie en ondersteuning. Soms ervaren we die invloed als ongewenst. Inbreuk op onze privacy, gebrek aan veiligheid, bereikbaarheid op ongewenste momenten, sociale afstomping en stress.

Onze missie

SpronQ is een IT-bedrijf, een zelfsturend team van gepassioneerde en eigenzinnige vakmensen. Denkers en doeners die software ontwikkelen om samenwerking tussen mensen en organisaties te vergemakkelijken.

Wij zijn dol op technologie maar verliezen de gebruiker niet uit het oog. Ons doel is om alleen baanbrekende gebruikersgerichte en zelflerende software te implementeren. IT zou gereedschap moeten zijn. Gereedschap dat de mens in staat stelt om zijn werk beter, sneller en intuïtiever te kunnen uitvoeren. Software die leert van het gebruik ervan en proactief advies geeft over het optimaliseren van zichzelf om een ​​betere tool te worden.

Onze klanten zijn profit en non-profit organisaties. Het is onze missie om het werkplezier van gebruikers te vergroten met behulp van samen te ontwikkelen bedrijfssoftware. Zo kunnen onze klanten hun strategische intentie realiseren met tevreden medewerkers en blije klanten.

Van idee naar IT

Van idee naar IT

Nagenoeg elke organisatie vandaag de dag is in de kern een IT-bedrijf. Een keerzijde van de hoge ontwikkelingssnelheid van technologie is de snelle veroudering van IT. Onze werkwijze is erop gericht om de vergankelijkheid van IT te managen. Met als resultaat een moderne, duurzame en schaalbare IT-omgeving.

Dit bereik je niet in de vorm van een eenmalig project. Moderne en duurzame IT creëren is een productieproces dat - eenmaal gestart - niet meer stopt. Business en IT, samen op een tandem en bijsturen waar nodig. Dit is wat wij doen, in nauwe samenwerking met onze klanten.

Bouwstenen

De creatie van moderne IT oplossingen vraagt een moderne infrastructuur, een state of the art continuous delivery (CD) straat, een IT productieproces dat start en nooit meer stopt, de laatste Open Source technologie en bovenal een langdurige en vruchtbare samenwerking met onze partners en klanten.

 • Moderne IT

  Human centric, Artificial Intelligence (AI), browser (JavaScript), mobile, Open Source, Case Management, Event Sourcing, Microservices en alles cloud ready.

 • Kracht van ontwerp

  DDD (Domain Driven Design), MDD (Model Driven Development), TARI2 (Taak, Activiteit, Regel, Integratie & Informatie), Reactive Manifesto, Evolutionary Architecture, CMMN (Case Management Model & Notation) en we volgen graag ToC (Theory of Constraints).

 • Flow in productieproces

  Focus op output en dus resultaat, kwaliteit en dan kosten, produceren volgens Van idee naar IT, Vibe Delivery, Continuous Delivery, DevOps, Kanban, Flow Based Development en ook hier volgen we graag ToC (Theory of Constraints).

 • Vruchtbare samenwerking

  Wij zetten strikt en alleen in op productiviteit, teamdynamiek, communicatie en vertrouwen. Daarbij is een gezonde lange termijn relatie een doel op zichzelf, hiervoor hebben wij een speciaal tandem contract ontwikkeld.

Contact

We work results driven on based on partnership, trust, transparency, productivity and adaptability. Interested in an appointment?