Technology
connects

Technologie verbindt

Technologie verbindt

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. IT brengt alles en iedereen in onze samenleving steeds meer met elkaar in contact. Kijk naar de impact van smartphones en social media. Dit beïnvloedt onze behoeften en ons gedrag.

Vaak ervaren we die invloed als prettig. Op elk gewenst moment contact, gemak, informatie en ondersteuning. Soms ervaren we die invloed als ongewenst. Inbreuk op onze privacy, gebrek aan veiligheid, bereikbaarheid op ongewenste momenten, sociale afstomping en stress.

Onze missie

SpronQ is een all round technologie studio, een zelfsturend team van gepassioneerde en eigenzinnige professionals. Denkers en doeners bij het produceren van IT, firmware, hardware en wat verder nodig is.

Onze missie is om de tevredenheid van technologie gebruikers te vergroten door het samen te ontwikkelen. Hierdoor kunnen onze klanten hun strategische intentie bereiken met tevreden werknemers en tevreden klanten.

We houden van technologie maar verliezen de gebruiker niet uit het oog. Technologie moet ons mensen gemak geven dat ons in staat stelt beter, sneller en intuïtiever te presteren.

Van idee naar IT

Van idee naar IT

Nagenoeg elke organisatie vandaag de dag is in de kern een IT-bedrijf. Een keerzijde van de hoge ontwikkelingssnelheid van technologie is de snelle veroudering van IT. Onze werkwijze is erop gericht om de vergankelijkheid van IT te managen. Met als resultaat een moderne, duurzame en schaalbare IT-omgeving.

Dit bereik je niet in de vorm van een eenmalig project. Moderne en duurzame IT creëren is een productieproces dat - eenmaal gestart - niet meer stopt. Business en IT, samen op een tandem en bijsturen waar nodig. Dit is wat wij doen, in nauwe samenwerking met onze klanten.

Bouwstenen

De creatie van moderne IT oplossingen vraagt een moderne infrastructuur, state of the art continuous delivery, een IT productieproces dat start en nooit meer stopt, de nieuwste Open Source technologie en bovenal een langdurige en vruchtbare samenwerking met onze partners en klanten.

 • Moderne IT

  Human centric, Artificial Intelligence, browser, mobile, Open Source, Case Management, Event Sourcing, Microservices en alles cloud ready.

 • Kracht van ontwerp

  Design Thinking, User Experience Design, Domain Driven Design, Model Driven Design, Reactive Manifesto, Evolutionary Architecture, Case Management Model and Notation, Task Activity Rule Integration Information (TARI2) Architecture.

 • Flow in productieproces

  Onze focus ligt op prestaties, resultaat en samenwerking die is gecreëerd op basis van het omzetten van geweldige ideeën in IT, Continuous Delivery, DevOps en dus flow gebaseerde productie.

 • Vruchtbare samenwerking

  Wij zetten strikt en alleen in op prestatie, teamdynamiek, communicatie en vertrouwen. Daarbij is een gezonde lange termijn relatie een doel op zichzelf, hiervoor hebben wij een speciaal tandemcontract ontwikkeld.

 • Full stack

  Wij kunnen alle elementen in de IT stack aan zowel fysiek als virtueel, van hardware en netwerk tot aan de software die de waarde creëert. Wij ontwikkelen niet alleen de applicatie in software, maar kunnen ook hulp bieden bij het ontwikkelen van hardware en embedded firmware. Tevens kunnen ook de onderliggende tooling, netwerken en infrastructuur inregelen om zo soepel mogelijk live te gaan en direct waarde te creëren in de value chain.

Contact

We are goal-oriented and collaborate with ambitious brands and people based on co-creation, , transparency, performance and adaptability. Interested in an appointment?